Klíma értékesítés

2020.12.16

Az általunk forgalmazott készülékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön egyszerre élvezheti a szervizháttér biztonságát, a garanciális ügyintézést és a terméktámogatásokat. Klímaberendezéseinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk. https://www.columbus-klima.hu/rolunk/bemutatkozas

A jó klímaberendezés az, ami észrevétlenül teszi a dolgát sok éven keresztül. Ahhoz, hogy otthonunkban tudjunk pihenni, ellazulni, vagy a munkahelyünkön koncentrálhassunk a feladatunkra, komfortosan kell éreznünk magunkat. Az a jó klímakészülék, amiről elfeledkezünk, észre sem vesszük, hogy egyáltalán a helyiségben van, mert jól érezzük magunkat.

A jó klímaberendezés esztétikailag is és műszakilag is megfelel az elvárásainknak.

A jó klímaberendezés minőségi anyagokból és alkatrészekből áll, és megfelelő karbantartással hosszú ideig kellemes komfortot biztosít. A sohasem hallott márkájú szuperolcsó klímakészülék nagy valószínűséggel nem felel meg ezen kritériumoknak, de a legjobb márka is problémás lehet, ha nincs mögötte országos szervizhálózat, esetleg szürke importból származik így nem élvezi a hazai importőr garanciális támogatását!