Információk

Az első, amiben biztosak lehetünk, hogy az olcsó, alkalmi vételnek tűnő ajánlat végül nagyon sokba fog kerülni! Egy klímakészülékre soha ne tekintsünk úgy, mint a háztartás legtöbb készülékére! Ha problémánk adódik az üzemeltetés során, netán garanciális igényünk van, a helyhez kötöttsége miatt nem tudjuk "bedobni" az autóba és visszavinni a boltba...

A legtöbb embert még mindig az tartja vissza egy klíma beszerzésétől, hogy drága az üzemeltetésük, sokat fogyasztanak és ezért luxus cikknek gondolják. Ez korábban valóban így volt, de a klímakészülékekben alkalmazott technológiák fejlődésével ez megváltozott, sőt ma már az egyik leghatékonyabb fűtést ezekkel a készülékekkel tudjuk elérni.

Mert hosszú távon nem mindegy, hogy milyen klíma készüléket üzemeltet. Az ingyenes helyszíni felmérés során megnézzük a helyiség adottságait, lehetőségeit, majd megbeszéljük az Ön igényeit, feltételeit és ennek arányában kapja meg személyre szabott klíma készülék ajánlatunkat.

Az általunk forgalmazott készülékekhez a garanciát a gyártók magyarországi importőrei biztosítják Önnek. Így Ön egyszerre élvezheti a szervizháttér biztonságát, a garanciális ügyintézést és a terméktámogatásokat. Klímaberendezéseinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk. ...

"Csak és kizárólag olyan vállalkozás és képesített személy végezhet klímaszerelési és értékesítési tevékenységet, aki rendelkezik a szükséges képesítéssel, felszereléssel és regisztrálva van a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál."